ByPro er en realitet

Det er med glæde, at vi hermed kan meddele, at ByPro nu er startet.

Baggrunden for etableringen af ByPro

Vi har gennem et stykke tid observeret, at virksomheder ofte står i den situation, at de har brug for midlertidige specialister og ledere – nøglepersoner, som det kan være vanskeligt at finde. Dette kan vi, ByPro, hjælpe med.

Vi tilbyder

Vores kerneydelse er strategisk ressourceformidling; en ny måde for virksomheder at få midlertidige ledere og fagspecialister på i stedet for fastansættelser.

Vi tilbyder virksomheder en omkostningseffektiv og fleksibel adgang til specialiserede og højt kvalificerede kompetencer i kortere eller længere perioder; eksempelvis i forbindelse med længerevarende fravær, opsigelser, øgede forretningsmuligheder, kompetencebehov på nye områder eller en bugnende ordrebog.

Om os

Vi, holdet bag ByPro, har mange års erfaringer med de funktioner i de typer af virksomheder, som vi gerne vil formidle kandidater til – vi har også erfaring med anvisning af interim managers og med selv at arbejde som konsulenter.

ByPros ydelser afviger fra rekruttering til fastansættelse.

I ByPro har vi et tæt samarbejde med rekrutteringsvirksomheden Skelmose; en veletableret virksomhed med 30 års erfaring med rekruttering til fastansættelse – sammen tilbyder vi hele paletten af human ressources; fra topledelse til fagspecialister i nøglefunktioner; midlertidigt eller permanent.

Vi er overbeviste om, at vi har rigtig megen værdi at byde ind med for både kandidater og virksomheder og glæder os til det fremtidige samarbejde.

Videre information og kontakt

Har du lyst til at høre mere om os, være en del af os, eller har du brug for vores hjælp til din virksomhed, står vi til rådighed – ring gerne helt uforpligtende . . . vi ser frem til evt. at høre fra dig.

Med venlig hilsen

Aksel Uglvig Jensen; 4084 0133            

Anders Hasager; 3023 7012

LinkedIn

Vil du læse mere?

Scroll til toppen